Art Market Budapest 2015

 

2015. október 8. és 11. között ismét megrendezésre kerül a budapesti MillenárisParkban, a nagysikerű Art Market név által fémjelzett művészeti vásár és kiállítás, immáron ötödik alkalommal.

A 2011-ben létrejött ART MARKET BUDAPEST nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár olyan művészeti kompozíciót mutat be Európa talán legkülönlegesebb kiállítási csarnokaiban, amely bár a legpatinásabb nemzetközi vásárokról ismert kiállítóknak is lehetőséget ad, kiemelten kezeli a máshol talán még nem is látott, a nemzetközi színtéren még fiatal galériákat és művészeket, köztük a jövő épp most feltörekvő sztárjait.  

 

Kelet Európa vezető, és Magyarország legnagyobb volumenű, kortárs alkotásait bemutató rendezvénye 6000 négyzetméternyi területen várja az érdeklődőket. A profi művészek mellett, lehetőséget biztosít a feltörekvő tehetségeknek is munkájuk prezentálására. A vásáron kívül, a kulturálódni vágyóknak alkalma lesz egy nagyszabású, köztéri szoborkiállítás megtekintésére is, más érdekesnél érdekesebb kiegészítő programokkal karöltve, a főváros különböző pontjain.

 

Bővebb információ: www.artmarketbudapest.hu

A 2015-ös kiállítók listája: www.artmarketbudapest.hu/kiallitok